Jarig zijn is een hele “happening”. Op deze dag sta jij volop in de belangstelling en word je overladen met visite, felicitaties en kadootjes.
De dag draait om jou en dat mag de hele wereld weten!
Als moeder van een stuiterbal begrijp ik als geen ander dat er bij een verjaardag ook een kinderfeestje hoort. Een feestje waarbij uitsluitend jouw allerbeste vriendjes uitgenodigd zijn.
Misschien vier je het buiten de deur of gewoon thuis. Wellicht heb je er een thema aan gekoppeld en heb je allemaal leuke spelletjes op het programma staan.
Of sluit je de dag wel af met pannenkoeken of patatjes?

Het maakt niet wat je doet en waar je het doet, zo lang het maar JOUW dag is.Jij bent jarig, het is jouw feestje en dus mag JIJ het zeggen!
Wil jij een schminker op jouw feestje, zoek dan niet verder!!

Ik ben gek op feestjes en vind het altijd leuk om hier een onderdeel van uit te maken.
Samen maken wij een herinnering die ten minste een heel jaar mee gaat. Op de pagina tarieven vind je alle informatie terug over de schminkpakketten die ik te bieden heb.
Mocht je vragen hebben over de inhoud van deze pakketten of over de mogelijkheden, bel of mail me dan gerust.

Beauty feestje plannen??

Wist je dat ik ook samen werk met kapsalon Happy Hair in Koog aan de Zaan?
De dames van Happy Hair organiseren vreselijk leuke “mini-spa feestjes”.
Onder het genot van een heerlijk glas drinken en wat lekkere hapjes kun je jouw haar laten invlechten, je nagels laten lakken en jezelf laten schminken. Er worden foto’s genomen welke je in je eigen gemaakte fotolijstjes mee naar huis neemt. Daarnaast kun je buttons maken en krijgt iedereen een gezellig kadotasje mee naar huis.
Wil je hier meer informatie over ontvangen?
Bel dan snel naar Happy Hair: 075-63 555 66

Impressie