Hoi, wat leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn site. Ik ben Marije Ponsioen en woon in Zaandijk samen met mijn vriend Wouter, dochter Lotte en huiskater Mike.

Special FX

Sinds 2016 ben ik gediplomeerd LOTUSslachtoffer. Ik grimeer en acteer diverse letsels en ziektebeelden bij o.a. EHBO en BHV lessen maar ook bij medische trainingen en grootschalige rampenoefeningen. Ik vind het super om op die manier een bijdrage te mogen leveren aan de ontwikkeling van anderen en geef onder de vleugels van Lotuskring Actief zelf ook les als instructeur LOTUS. De link met het grimeren van special effects is dan ook snel gelegd. Ook voor Halloween opdrachten ben je bij mij aan het juiste adres.

Kindergrime

Mijn passie voor kinderschmink werd aangewakkerd door mijn dochter. Zij ging naar school en tijdens haar eerste schooljaar ging ik op schminkcursus bij Schminkdesign in Kwadijk. Al snel volgde er een vervolgcursus. Er ging een hele nieuwe wereld voor me open waarin ik al mijn creativiteit kwijt kan. Of het nu een klassieke tijger, een kleurrijke vlinder of een op fantasie gebaseerd design is, ik vind het heerlijk om te zien wat schmink met een kind kan doen. Het spiegelmoment en een superblij kind is voor mij dan ook het meest waardevolle geschenk.

Volwassengrime

Maar wie denkt dat schmink alleen voor kinderen is heeft het mis! Iedereen die wel eens op een themafeest is geweest kan dat beamen. Want met een leuke eye-design, een lading glitter of een volledige “full-face” schmink kun jij jouw outfit kracht bij zetten. Kortom: Ik geef “paintertainment” aan jong en oud! Of je nu naar een Halloweenfeest gaat, een kinderfeestje organiseert of iets geks wilt toevoegen aan een thema outfit, festival of bruiloft, mij mag je altijd bellen!!

Een kleurrijke groet,
Marije