BOEKINGEN

Wilt u een afspraak maken met PonsiGrime, bel 06-42168996 of stuur een e-mail naar info@ponsigrime.nl. Wanneer u de datum, de locatie, de tijdsduur en het aantal kinderen dat geschminkt moeten worden doorgeeft dan sturen wij u een vrijblijvende offerte op maat. Let wel; wanneer u een feest geeft op een externe locatie dient u zelf vooraf bij deze locatie te controleren of er geschminkt mag worden.

OFFERTES

Offertes zijn, tenzij anders vermeld, 30 dagen geldig en worden altijd per e-mail verzonden. Indien wij binnen deze termijn geen getekend akkoord hebben ontvangen dan gaan wij er van uit dat u geen gebruik van onze diensten wenst te maken. PonsiGrime heeft dan het recht om in te gaan op andere aanvragen.

OPDRACHTBEVESTIGING

Particuliere boekingen zijn officieel geboekt na ontvangst van een door u voor akkoord getekende offerte. U ontvangt daarna een opdrachtbevestiging per mail. Zakelijke boekingen zijn definitief na een betaling van 20% van het totaalbedrag. Dit is te storten op het rekeningnummer vermeld op de factuur. Er wordt een bevestiging per mail gestuurd na ontvangst van betaling.

ANNULERING

Annuleringen dienen schriftelijk per e-mail gedaan te worden naar info@ponsigrime.nl . Bij annulering tot 2 weken voor boekingsdatum kunt u kosteloos annuleren. Bij annulering binnen de 14 dagen tot boekingsdatum wordt 20% van de prijs in rekening gebracht. Voor zakelijke boekingen houdt dit in dat het voorschot NIET wordt teruggestort. Bij annulering op de boekingsdatum zelf wordt 100% van de totale offerteprijs in rekening gebracht.

TARIEVEN EN TOESLAGEN

PonsiGrime hanteert een startboeking vanaf 2 uur. Wilt u ons boeken voor een kortere tijd dan is dat mogelijk, echter het tarief wat u betaald blijft gelijk aan het tarief dat staat voor 2 uur.
Wachtkosten:
Wanneer er een boeking wordt gedaan op 1 dag en de uren niet aansluitend zijn, rekent PonsiGrime voor de tussenliggende uren wachtkostentegen het afgesproken uurtarief.
Reiskosten:​
Reiskosten bedragen €. 0,19 per gereden km vanaf de woning PonsiGrime tot aan de opgegeven locatie en terug. Voor deze berekening wordt gebruik gemaakt van Google Maps.
Parkeerkosten:
Bij betaald parkeren zijn de kosten voor de opdrachtgever.

BETALING

Particulieren: Contante betaling direct na afloop van de werkzaamheden. Bedrijven: Binnen 14 dagen dient het verschuldigde bedrag te zijn bijgeschreven op rekeningnummer vermeld op de factuur. Wanneer de rekening te laat betaald wordt dan ontvangt u een herinnering na een maand. Na de 2e herinnering wordt deze verhoogd met €. 15,00 administratie kosten. Bij een aanmaning wordt de rekening verhoogd met 10%. Wanneer de rekening na de aanmaning nog niet is betaald gaat deze naar het incasso bureau en zullen alle kosten voor de opdrachtgever zijn.

WERKOMSTANDIGHEDEN

De opdrachtgever draagt zorg voor voldoende licht, een tafel en een stoel, de mogelijkheid tot verversen van water en als er buiten geschminkt wordt, een overkapping bij regen. PonsiGrime komt ongeveer een kwartier van te voren om alles voor te bereiden en klaar te zetten. Ongeveer een half uur voor de eindtijd nadert bepaalt PonsiGrime welke kinderen er nog binnen de vastgestelde tijd geschminkt kunnen worden. De rij zal zichtbaar op vriendelijke wijze worden gesloten. Bij boekingen met een vast aantal te schminken kinderen geldt dat PonsiGrime aanwezig is gedurende de afgesproken tijden en de afgesproken werkzaamheden netjes afrond. Na iedere 2 uur dat geschminkt wordt heeft PonsiGrime het recht op een kwartier doorbetaalde pauze.

AANSPRAKELIJKHEID

PonsiGrime is niet aansprakelijk voor schade aan materialen of personen, tenzij er sprake mocht zijn van opzet, grove schuld of nalatigheid. Hygiëne staat bij PonsiGrime hoog in het vaandel. Alle materialen zijn schoon en worden grondig gereinigd met antibacteriële zeep. Desondanks is het natuurlijk mogelijk dat de huid wat gevoelig reageert. Alle materialen die PonsiGrime gebruikt zijn hypoallergeen en huidvriendelijk. Wij werken uitsluitend met schmink op waterbasis en is zodoende gemakkelijk met water en zeep te verwijderen. Sommige kleuren bevatten echter veel pigment en kunnen na het wassen een kleurzweem achter laten op de huid. Deze is met babyolie gemakkelijk te verwijderen.

FOTO’S

Tijdens de schminkopdrachten zullen er vaak ook foto’s gemaakt worden van geschminkte personen en/of de schminklocatie. Deze foto’s kunnen we dan op de website of op onze social media plaatsen. Dit om een impressie van onze opdrachten te laten zien aan anderen. Komt u uw foto of die van uw kind tegen op de website of onze social media en heeft u hier bezwaren tegen, laat het ons dan weten, dan kunnen we de foto verwijderen van onze website. Het is niet toegestaan beeldmateriaal van deze site te gebruiken zonder schriftelijke toestemming van PonsiGrime.