UPDATE 1 JUNI 2020
Op maandag 11 mei, de dag waarop de scholen voorzichtig hun deuren opende, sloot ik de challenge. Er zijn meer dan 40 inzendingen binnen gekomen. Van heinde en ver, van Hoorn tot Zaandijk, van Purmerend tot Amsterdam.
Gekke, bijzondere en best moeilijke verzoeken heb ik mogen omtoveren tot een mooi resultaat.
Ik heb zo ONGELOOFLIJK van jullie genoten!!
Ik wil alle deelnemers enorm bedanken voor het meedoen. Jullie foto’s en verzoeken hebben mij in zo veel opzichten door deze idiote periode heen geholpen. Het valt niet uit te leggen hoe gelukkig ik van jullie reacties werd bij het ontvangen van een geschminkte foto. Een lach op jullie gezicht laat mijn hele hart zingen! Dank dank dank daarvoor!! Lotte en Veerle hebben ieder een winnende naam uit de pot getrokken en de gelukkige winnaars hoop ik snel in het echt te mogen schminken.

We duimen op een snelle afloop van de Coronacrisis!!
Stay safe en tot snel!

Door het Covid-19 virus zijn we allemaal aan huis gebonden en spijtig genoeg kunnen we daarom geen feestjes meer organiseren en in grote getalen bij elkaar komen. Alle maatregelen zijn, hoe heftig ook, bedoeld om dit virus de kop in te drukken en dus gaan wij daar allemaal trouw in mee.
We nemen trouw 1,5 meter afstand, wassen onze handen schraal en accepteren dat alle feestjes worden uitgesteld tot het moment waarop het veilig is om elkaar een kus en een knuffel te geven.

Ik mis het schminken, ik mis jullie blije gezichten wanneer jullie in de spiegel kijken!. En wat doet het mij een verdriet om al die jarige kindjes voorbij te zien komen die deze belangrijke dag niet kunnen vieren zoals ze dat gewend zijn om te doen. En dat bracht mij op een idee…..want wat nou als ik jullie “Covid-vriendelijk” schmink?! Dat wil zeggen; op veilige afstand!! Vanaf een foto!!!?????

Dus!! Stuur een foto naar info@ponsigrime.nl waarop je duidelijk en recht in de camera kijkt en zeg mij wat jij wilt worden. Dat mag van alles zijn, een unicorn, een prinses, een piraat of tijger. Jij bepaalt! Ik schmink jouw foto en stuur je deze weer terug. En om je te bedanken dat ik op jouw foto mag oefenen doe je meteen mee met een leuke win-actie. Want alle namen van alle deelnemers gaan in de hoge hoed en aan het einde van de challenge trek ik een winnaar. Bij de winnaar kom ik gezellig jou en jouw vriendjes/vriendinnetjes schminken wanneer het veilig is om jouw feestje te geven. Of die buurtbbq, of die andere gezellige samenscholing. Doe jij ook mee??!!